Kalvebod Fælled Skole
Betalingen for lukkedagene er ført tilbage til madkontoen.


Madskolen SMAG

Madskolen på Kalvebod Fælled Skole er et produktionskøkken, der skal være en integreret del af hverdagen og skolens sundhedsprofil. Der vil blive fremstillet mad med fokus på maddannelse, sundhed og økologi. Målet er at gøre eleverne nysgerrige og modige på at smage nye råvare, samt sunde kostvaner. Madskolen skal understøtte elevernes lyst og madglæde og lære dem de vaner, der skal til for at kunne træffe sunde valg. og ikke mindst give eleverne energi til skoledagen.

Kultur og fællesskab

Vi vil på Kalvebod Fælled Skole stræbe mod en madskole, hvor der skabes et fællesskab om maden. Det er her alle mødes, med en god og hyggelig stemning omkring spisningen. Eleverne vil opleve en genkendelighed, hvor man som derhjemme også holder bordstik, smager på maden og snakker om hvad man spiser, her på skolen. Hele klassen spiser sammen også dem med madpakker hjemmefra. Lærer og pædagoger spiser sammen med eleverne som et led i arbejdet med deres maddannelse og det at skabe en god måltidskultur.

Her kan man se menu for en måned, næste måneds menu bliver præsenteret 5 dage før deadline for bestilling


MENU MARTS


UGE 10

Mandag: (vegetar)
Løg suppe med urte oli
Durumbrød

*

Tirsdag: (Kød)
Kylling i karry med ris og chutney
Dagens snack
(Vegetar) Stegt grønt i karry

*

Onsdag: (Vegetar)
Vegetardeller med rødbede og persille
Bulgur salat

*

Torsdag: (Fisk)
Bagt laks med stuvet spinat og stegte kartofler
Dagens snack
(Vegetar) Tærte med hytteost og kartoffel

*

Fredag:
Nybagt rugbrød med æggesalat og knas
Sprødt finger grønt



UGE 11

Mandag: (vegetar)
Tomat suppe med syrlig yoghurt
gulerodsboller

*

Tirsdag: (Kød)
Hotdogs med kylling pølser, æbleketchup og stegte løg
Råkostsalat
(vegetar) Gulerods hotdogs

*

Onsdag: (Vegetar)
Æggekage med kartoffel og porre
Grøn salat

*

Torsdag: (Fisk)
Fiskefilet med råstegte kartofler og remoulade
Dagens snack
(Vegetar) Bagt og paneret knoldselleri

*

Fredag:
Nybagt rugbrød med kyllingeleverpostej
Bagte rødbeder



uge 12

Mandag: (vegetar)
Svampe suppe med citronolie
Boller med solsikkekerner

*

Tirsdag: (Kød)
Sandwich med kalkun og karry
Snack grønt
(Vegetar) sandwich med grillede grønt

*

Onsdag: (Vegetar)
Pasta med ratatouille og revet ost
Grøn salat

*

Torsdag: (Fisk)
Rejesalat med krebs og purløg
Nybagt rugbrød og snack grønt
(Vegetar) Salat med kartoffel og svampe

*

Fredag:
Pizza med kartoffel og rosmarin



uge 13

Mandag: (vegetar)
Jordskokke suppe med sprøde chips
Ølandshvede boller

*

Tirsdag: (Kød)
Nudler med stegt andebryst og grønsager
Dagens snack
(Vegetar) Nudler med stegte grønsager

*

Onsdag: (Vegetar)
Lasagne med spinat og ricotta
Råkostsalat

*

Torsdag: (Fisk)
Bagt fisk med teriyaki sauce, sesam og ris
Dagens snack
(Vegetar) Bagt aubergine med teriyaki

*

Fredag:
Nybagt rugbrød
med kalkun salat og grillede løg



Velbekomme fra Team SMAG.